Träningskläder

Ingen vill träna och sporta i osköna kläder. Inget ska behöva sitta åt eller kännas obekvämt mot kroppen. Satsa därför på träningskläder från JHN Sport i kvalitativa material som andas och transporterar vidare fukten. Då kan du hålla dig fokuserad och prestera precis så som du vill. Snygga träningskläder kan även vara en stor del av din inspiration till att sätta igång, för visst känns det ändå lite roligare att träna i färgglada och fina kläder?

Träningen är en del av vardagen

Idag är träningen så mycket mer än en schemalagd timme i veckan. Det är en livsstil och en stor del av vår vardag. Man cyklar till jobbet, tränar på lunchen, går på ett gruppass på vägen hem och startar helgmorgnarna med en powerwalk i skogen. Därför är det inte så konstigt att träningskläderna tagit klivit in i vår vardagsgarderob. Det är nästan mer regel än undantag att vi någon dag i veckan kanske bär träningstights till den stickade tröjan, eller till och med kommer i full träningsoutfit för att vara redo för det kommande träningspasset. Kläderna idag är så pass snygga att de med fördel även går att använda till vardags.

Våga välja färg när det kommer till träningskläder

Oavsett om du är en gymtjej, spinningkille, crossfitbrud eller tyngdlyftare så behöver du träningskläder i någon form. Shorts, sport-bh, linnen, t-shirts och tights – träningskläder finns i alla möjliga modeller och du kan välja i princip vilka färger som helst. Om du är en person som gärna bär neutrala färger till vardags kanske du vågar gå loss i färg när det kommer till träningsmodet. I dessa kollektioner ser vi nämligen mycket starka kulörer och vågade mönster, men självklart även stilrena plagg med genomtänkta snitt. Det finns helt enkelt något för alla och alla typer av träningsformer!