Cargo pants för kvinnor och män

Cargo pants, eller cargos som de också kallas, är en modell av byxor som påminner om klassiska militärbyxor. Det var från militärbyxorna som cargos fick sin inspiration och design. Numera finns dock cargos i massvis med färger och modeller, både som fritidsplagg och som elegantare alternativ. Dock är det vanligast med neutrala färger i exempelvis gröna och beigea nyanser. Dessa byxor kan användas av både kvinnor och män i alla åldrar.

Cargo pants är ett trendigt plagg som finns i allt fler garderober. Trenden startade för ett antal år sedan och än så länge ökar ständigt plagget i popularitet. Eftersom det är en modell som kan användas i många olika sammanhang beroende på vad du har till är det ett bra basplagg att ha i garderoben. Något som är ett slags signalement för just cargos är fickorna som oftast är placerade i lårhöjd på byxorna. Cargos kan ha en lös passform men det finns även tightare modeller med smalare benslut för både kvinnor och män.

Cargo pants kan du såklart köpa på nätet. Att handla kläder och cargo pants på nätet är mycket smidigt. Om du utgår från de storleksguider som nätbutikerna oftast erbjuder kan du också tydligt se vilken storlek som kommer passa dig och din kropp. Det kan även vara bra att läsa specifikationerna när det gäller material och kvalitet. Om dina cargos mot förmodan inte skulle passa har du rätt att returnera dem eller byta till en större eller mindre storlek. Cargos är ett måste i allas garderob, du kan matcha dina byxor med en skjorta, t-shirt eller varför inte ett linne när temperaturen blir varmare. Passar både på jobbet, på afterwork och på golfbanan.