Guldörhängen

Guldörhängen måste ändå klassas som det mest klassiska örhänget, och kanske det vanligaste smycket. Oavsett om det är vardag eller fest så är de aldrig fel och de smyckar utan att vara alltför iögonfallande. De passar lika bra till en t-shirt och ett par jeans som till en festblåsa. Du kanske inte väljer ett par diamantprydda guldörhängen till jobbet eller gymmet men ett par mormorsörhängen eller ett par enkla studs passar alltid. På Smycken För Alla hittar du ett stort utbud av guldörhängen.

Inte alltid tillåtet

De flesta yrken tillåter att man använder örhängen men inom vissa yrkesområden får det inte vara hängande på grund av skaderisken eller av hygieniska skäl. Dock är det oftast tillåtet med studs även inom sjukvård och livsmedelsbranschen, men hängande örhängen eller loopar kan många gånger vara för riskabelt att de fastna i något eller vara för ohygieniska.

Satsa på några olika modeller

Om du vill kunna bära örhängen dagligen så satsa på att ha några olika modeller. Inte bara för att du kanske jobbar inom sektorer där du inte får använda en viss sorts örhänge, utan även för att kunna variera dig. Ha några stycken olika modeller för att kunna matcha olika kläder på ett läckert sätt. Ett par hängande, ett par loopar, ett par studs, och om du har råd, några med lite strass i. Det behöver inte alltid vara diamanter för att det ska glimma, det finns många guldörhängen med billigare stenar i.

Om du känner att du inte har råd så passa på att önska dig i födelsedagspresent eller i julklapp. Inte bara underlättar det för den som ska leta efter en passande present, du får verkligen något du vill ha och som du har användning för.